skip to Main Content

Detachering & flexwerken

We bieden verschillende contractvormen, waardoor we flexibel blijven en jou kunnen bieden wat jij graag wil. Ben je op zoek naar zekerheid? Dan krijg je van ons een contract met uren. Wil jij graag als flexwerker aan de slag? Dan bieden we je een oproepcontract. Een vast contract behoort ook tot de mogelijkheden. Contact ons voor meer informatie.

De voordelen

  • Houd jij er niet van om voor een hele lange periode op één plek te blijven? Dat is top! Bij Werken in de zorg doe je in korte tijd veel ervaring op. Je hebt keuze uit verschillende contractvormen waardoor je flexibel blijft.
  • Jouw inzet is gericht op het helpen van anderen. Door jouw inzet ondersteun je tijdelijk een team met een gerichte hulpvraag. Dit is dankbaar werk. Je hoeft je verder geen zorgen te maken over reorganisaties of interne werkdruk. Als je gedetacheerd wordt ben je daar –in zekere zin- niet of minder beïnvloedbaar voor.
  • Frisse blik: Jij als professional wordt geroemd om je frisse blik. Je hebt al in veel keukens gekeken en bent daardoor minder geneigd om vast te houden aan één werkwijze. Jouw frisse blik zorgt ervoor dat jij nieuwe kennis en ideeën inbrengt! Super waardevol.
  • Detachering zorgt ervoor dat je aan het werk blijft, je blijft niet (lang) buiten het arbeidsproces staan. Dat komt natuurlijk weer ten goede aan jouw werkervaring én aan je netwerk. Door detachering kom je in korte tijd op veel verschillende plekken, je ontmoet veel mensen en je netwerk vergroot zich. Een goede manier om jouw carrière een powerboost te geven!
  • Natuurlijk heb je ook kans om in je opdracht verlengd te worden, zelfs om in vast dienste dienst bij Werken in de Zorg te komen. In dat laatste geval spreken we van een detavast-constructie. Je werkt daarbij eerst in een project en daarna mogelijkheid om in vaste dienst te treden: eerst knuffelen, dan trouwen.

De nadelen

  • Je hebt te maken met twee partijen waarmee je moet overleggen: Werken in de zorg en het team waar je op dat moment werkzaam bent. Het kan zijn dat dit vervelend is voor jou, hoeft natuurlijk niet. Als je bijvoorbeeld verlof wil aanvragen dan zul je dit bij het team en Werken in de zorg moeten doen.
  • Vaak zit je voor een relatief korte periode in een team. Je bent dus minder betrokken bij het team dan wanneer je bij een werkgever zelf in dienst gaat.
  • Je zult werkzaam zijn op verschillende locaties. Dit moet je leuk vinden. Als je graag in een team werkzaam bent dan is detacheren wellicht geen goede optie voor je.

Veelgestelde
vragen

24 uur per dag
bereikbaar

Telefonisch
advies

Professionele
automatisering